joi, 14 februarie 2008

Cadou de Valentine's Day




Blogul clasei noastre a fost infiintat pe data de 14 februarie 2008. Poate ca o marturie a dragostei dintre colegi. Sau poate nu. Totusi, cu bune si cu rele, trebuie sa dam uitarii tot ce a fost rau in ultimii ani si sa incercam sa ne amintim numai ce a fost frumos. Si pentru a pastra viu frumosul in mintea noastra, haideti sa scriem aici tot ce a fost mai traznit de cand ne stim. Tot ce a fost penibil. Tot ce nu s-a spus. Si mai ales, tot ce va fi si dupa ce terminam liceul. Sper din tot sufletul sa fie ceva bun pentru fiecare dintre noi. Amin.

In spiritul Valentine's Day :D

By Saaaandra :*

5 comentarii:

Alexa spunea...

vreau sa adaug faptul ca ideea de a face un blog al clasei a luat nastere in 30+....locul in care multi dintre noi si-au petrecut majoritatea orelor de bio cu o braziliana, o vieneza sau un pepsi light in fatza, asteptand beepuri de la colegi... "oare a pus morar absenti???" costea, mai ai multe datorii de platit doamnei morar :))))

jude spunea...

acuma intarziu la ora de info pt ca scriu in blogu asta nenorocit ... da' voiam sa fiu macar printre primii care scrie in el ca sa arate bine la cv ... m'am culcat acuma 3 ore si m'am trezit acuma 2 deci is prea obosit sa ma gandesc la ce sa scriu asa ca o sa fie un clasic "remember when" thing.Mai tzinetzi minte cand am plecat totzi de la ora de gopo si am iesit totzi cu mainile in buzunar pe usa? Pe masura ce ma apropiam de usha shcolii ma gandeam "oare cate 100 de absentze am?". In momentu in care am iesit p usha si am inceput sa ma indrept spre your nearest internet cafe m'am apucat sa fac un head count al colegilor sa fiu sigur ca n'am uitat p nime... "1,2 ... ba toad unde ii toata lumea?" "Baia fetelor." In afara de mine si de toad restu colegilor s'au dus in baia fetelor sa ... nush ... serios nush cum ati gandit'o fetelor :))

Andreea spunea...

eu zic ca o sa "iese" bine blogu asta. inca-n o idee buna! bravo Sandra

toad spunea...

pe faza asta cu cadou de valentine's day... sa punem commenturi cu amintiri... pornind de la excursia din iasi... continuand cu majurile... si pana la ziua curenta...

Andreea spunea...

cu iubire se rezolva totu la noi...