duminică, 17 februarie 2008

La prima pizza din 2008 :D


Ieri, adica sambata 16 februarie 2008, ne-am hotarat sa mergem la o pizza. Nu asta e partea interesanta ci partea cu chelnerul care era foarte agresiv, un fel de porcusor isteric desi la sfarsit am stabilit ca semana cu Van-Damme (no offence, pentru jean-claude)...hehe...si celalalt chelner pe care l-am botezat duios "Fishlips" (numele spune tot) si al treilea domn din spatele barului care se numeste "I'm totally gay" (uitati-va la freza and you'll figure it out ;) ).

A fost foarte dragut sa mergem iar cu totii sa ne indopam (ca deh one for all and all for one) si sa ne amuzam de spectacolul pe care l-au dat cei trei spargand vreo 2 farfurii si cesti. Oare s-au intimidat de prezenta noastra? :-? In orice caz a fost prima iesire de grup din 2008 si sa speram ca pana in iunie si dupa vor mai fi multe.

You go 12c!!!
Kris (aka Kryky)

9 comentarii:

Andreea spunea...

si stati sa vedeti continuarea... la o bere cu fetele, in zorky. o sa aflati mai multe cand descarca sandra pozele. it was fun!

Andreea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

Ai uitat sa mentionezi discutia de pomina de la celalalt capat al mesei...Saracul Toad a fost nevoit sa asculte toate prostiile fetelor : de la termometre( prietenii stiu de ce :p) pana la cati copii vrem sa avem si de ce sex sa fie.Sa nu uitam,insa,nici de discutia pe tema "Daca fiica ta o sa fie panarama,ce faci? ",intrebare la care toti/toate am raspuns "O bat clar :D ".Las' ca mai vorbim noi peste 10 ani!
Pana atunci,la mai mare!

toad spunea...

ai uitat cu faza "ce faci daca ai 6 copii?"... iti spun eu ioana... HCM TODEAN

Andreea spunea...

specifica...6 odata!saracu Toad! cate o auzit! nu-i usor pt el!

Andreea spunea...

specifica...6 odata! bietu Toad! cate o auzit ... nu-i usor pt el!

Andreea spunea...

imi cer scuze. din gresela de 2 ori

Anonim spunea...

andreea, ce ziceai ca putem face ca sa avem gemeni? :))