luni, 18 februarie 2008

SONY PLAY FOREVER





http://www.clujeanul.ro/cluj/colinde-pentru-copiii-din-pietroasa-2314925

http://youtube.com/watch?v=yTyJ6jzskRI

Urmand propriul sfat, vroiam sa va amintesc tuturor o chestie unica, cva ce nu cred ca au facut altii inca... cva cu ce asociem vacanta de craciun de 3 ani incoace: colindat in fata la SONY PLAY.

Totul a pornit acum 3 ani si cva cand ne gandeam ca ce o sa facem in noaptea de craciun: vom colinda pe jos sau cu taxiuri? Ideea era initial sa adunam cva banuti sa avem pt taxiuri si daca ne permitem sa mergem sa bem un vin fiert sa ne incalzim si noi... ce dreac. Anyway... si am zis ca "hai sa mergem la colindat pe strada cu chitara". Zis si facut. Ne-am facut rost de o cutie, ne-am pus pe trotuarul din fata magazinului sony si timizi... am inceput sa cantam "mos craciun .. bla bla bla". Surprinzator, dupa primele 30 de secunde arunca cineva 10 mii de lei (1 leu). Ma gandeam in sinea mea "ioi mah... poate facem 100 de mii". Dupa 2 minute de colindat, trece cineva si pune 100 de mii. Noi imediat ne-am oprit din colindat si ne-am uitat toti la el :O . Noroc cu crina si ioana care nu au incetat sa cante la chitara. Intr-un final, am adunat vreo 2 mil si cva peste 500 (daca mai bine tin minte... daca nu... lasati comment :P). Banii i-am donat la cva tipi din scoala noastra care faceau aceeasi faza in fata la central (doar ca erau mult mai multi si mai organizati). Anul urmator... la fel. Exact aceeasi faza. Am colindat in acelasi loc si am facut again iara cva banuti.

Eiii... anu asta care o trecut o fost altfel. Am vrut sa punem banii aia la contrubutie calumea. Nu ma apuc sa scriu chiar toate detaliile legate de ce am facut (pt asta aveti linku). Faptul ca am ajutat copiii aia uitati de lume care probabil stiu de mos craciun doar din TV, m-a facut sa ma simt ca am facut si eu o fapta buna in viata mea (senzatia o fost amplificata a 2-a zi cand m-am dus personal impreuna cu andreea, rucky si stefania in peitroasa cu bagajele).

Nu stiu cat sunteti de accord cu mine sau cum ne vom intelege pe viitor... dar mie mi-ar placea ca sa mai facem in continuare chestia asta... adica si la anu si peste 2 ani si tot asa... chiar daca ne adunam doar 8-10... sa o facem... pt ca mi se pare unu din cele mai memorabile chestii pe care le-am facut vreodata.

Scris de Toad.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Era deja o traditie pentru noi sa colindam in fata la play...a fost frumos, si foarte friiig :))...brrr

Anonim spunea...

Ma uitam acum la filmuletul ala de la youtube, desi inca nu e sezonul de colinde...Ce frumos..Abia astept anul acesta; sper sa facem ceva asemanator.
Mi-e dor de voi, 12C!